• Frequently Asked Questions

  Een antwoord op jouw vragen

Een antwoord op jouw vragen

Ontvang een antwoord op de meest gestelde vragen in onze WordPress GPL shop

Zijn alle bestanden legale downloads?

Ja. Alle themes, plugins en WooCommence extensions die je in onze shop kunt vinden zijn 100% open-source volgens de GNU GPL.

Wat is GPL?

De meeste mensen zijn bekend met de term ‘open source’. Het betekent een stukje software of code, dat gratis te gebruiken is. Je bent vrij om de software te gebruiken, kopiëren, bestuderen, wijzigen, verbeteren of herdistribueren.

WordPress is open source software en is gebaseerd op de GPL (General Public License). Lees hier meer over via https://wordpress.org/about/gpl/

Software dat met WordPress code is gebouwd moet uitgegeven worden de voorwaarden van deze originele GPL-licentie.

Wat betekent dit voor jou?

GPL is een copyleftlicentie voor software die stelt dat je met de software mag doen wat je wilt, inclusief aanpassen en verkopen, mits je dat recht ook doorgeeft aan anderen en de auteur(s) van de software vermeldt. Concreet komt het voorgaande erop neer dat als men software die onder de GPL is gepubliceerd wil verspreiden, daar de broncode bij zal moeten worden gevoegd. Deze broncode mag dan weer verder worden verspreid onder de GPL. Iedereen kan ervoor kiezen zijn of haar programma onder de voorwaarden van deze licentie te publiceren.

Alles wat uitgebracht wordt onder de GPL, is dus gratis. Niet gratis in de zin van freeware. Je mag best geld vragen voor je software, mits je de source code beschikbaar stelt. Dat betekent concreet dat je code door andere ontwikkelaars gebruikt mag worden. Deze ontwikkelaars moeten de code vervolgens ook distribueren volgens de GPL. Gratis kan dus gedefinieerd worden als “vrijheid”. Het komt er op neer dat als je eenmaal die code hebt gekocht, je vrij bent om ermee te doen wat je wilt.

In het kort

 • Je mag geld vragen voor je thema of plugin. Software wat uitgebracht wordt onder GPL hoeft niet per se gratis te zijn.
 • Je code mag gebruikt worden door andere ontwikkelaars.
 • Je mag Plugins & Themes die uitgegeven zijn onder de GPL licentie verkopen.

Het is dus volkomen legaal om de plugins en themes van deze site te downloaden.

Zijn dit echte producten?

Ja, 100%. We hebben actieve abonnementen bij alle ontwikkelaars van de producten op onze website. We downloaden van hen en herdistributeren het naar jou. De downloads worden op geen enkele manier gewijzigd.

WPDeal is niet gelieerd, verbonden, geautoriseerd, goedgekeurd door of op enige manier gerelateerd aan externe ontwikkelaars, waaronder WordPress, WooCommerce, WooThemes, Elegant Themes, Rocketgenius Inc., GravityForms, iThemes, OnTheGoSystems, AppThemes, etc.

Op hoeveel sites kan ik de plugin of WordPress theme gebruiken?

Zoveel als je wilt. De plugins en themes die wij aanbieden hebben een GPL-licentie, dus je kunt ze zo vaak gebruiken als je wilt gebruiken op zoveel websites als je wilt. Er zijn geen addertjes onder het gras.

Verstrekken jullie updates voor de producten?

Nee. Je dient na downloaden zelf je updates in de gaten te houden. Wel zorgen we ervoor dat de laatste versies van de producten op onze site te vinden zijn.

WordPress plugins kun je via het dashboard van WordPress updaten. Dit kan vrij eenvoudig met de volgende stappen:

 1. Maak altijd een backup van je website voordat je een plugin gaat updaten!*
 2. Download de nieuwe versie van de plugin van WPDeal.
 3. Login op je website.
 4. Ga naar Plugins > Geïnstalleerde Plugins & Deactiveer + Delete de plugin die je wilt updaten.
 5. Upload de nieuwe plugin via Nieuwe Plugin > Plugin Uploaden.
 6. Activeer de plugin.
 7. Klaar!

* Bij de betere website hostingpartijen zoals bijvoorbeeld Antagonist kun je het maken van backups zelf instellen. Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Ook kun je handmatig een backup maken van je WordPress website en Database voordat je je website gaat updaten. Heb je deze optie niet, gebruik dan UpdraftPlus Pro of Backup Buddy. Te downloaden via onze site.

Krijg ik updates als ik een enkel artikel koop? Wat als ik een bundel koop?

Of je nu een enkel artikel of een bundel koopt, wij bieden 365 dagen updates als de ontwikkelaars hun bestanden bijwerken.

Hoe kunnen jullie de producten tegen zulke lage prijzen aanbieden?

Prijs mag geen belemmering zijn voor het bouwen van een geweldige WordPress-website.

Jouw abonnement helpt ons om abonnementen af te nemen bij de software ontwikkelaars en de licenties voor de plug-ins en themes te kunnen kopen en regelmatig nieuwe items op de site te kunnen brengen.

De items op deze site komen rechtstreeks van de ontwikkelaar. Ze zijn 100% origineel zonder malware, achterdeurtjes, virussen of meer van dit soort onzin. We zorgen ervoor dat ze onderhouden worden en up-to-date zijn.

Als jij ook betaalbare plug-ins en themes wilt, help ons dan. Onze site is voor jou gemaakt. Waarom? Omdat je met onze dienst voor een betaalbare prijs toegang hebt tot premium plugins om fantastische sites mee te maken.

Onze producten bevatten echter geen premium-ondersteuning. Daarom kunnen we tot 75% korting bieden op onmisbare commerciële WordPress-plugins. *

* Heb je support nodig om de plugin werkend te krijgen? Dan is ons advies om de plugin rechtstreeks te kopen bij de ontwikkelaar ervan. Je betaalt meer, maar dat is omdat ze de tijd die ze aan support besteden moeten kunnen declareren. Optie 2: neem een abonnement bij ons nadat je online hebt gekeken of je documentatie kunt vinden of How To Video’s op YouTube.

Een korte disclaimer

Het grootste verschil tussen ons en de ontwikkelaar is dat we geen ondersteuning bieden. Op deze manier kunnen we de software herdistribueren tegen een fractie van de oorspronkelijke prijs.

Dus, als je denkt dat je doorlopende technische ondersteuning voor een product nodig hebt, overweeg dan om bij de ontwikkelaar te kopen. Links naar elke ontwikkelaar staan ​​vermeld op de productpagina’s.

We denken dat we het volkomen duidelijk gemaakt hebben dat de producten op WPDeal de originele producten zijn – we zijn niet de originele auteurs of ontwikkelaars van deze producten en zijn ook geen Affiliate of op enige manier met hen verbonden. Wij zijn webshop die GPL software verkoopt. Dat is ons recht onder de GPL-licentie.

Is het nog niet helemaal duidelijk? Ga dan naar onze FAQ voor meer informatie over WPDeal en de GPL-licentie.

Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Kan ik de plugins en themes behouden nadat mijn abonnement is beëindigd?

Zeker. Onder de GPL-licentie ben je vrij om ze te bewaren als je dat wilt. Het enige wat je moet weten, is dat je een actief abonnement bij ons nodig hebt als je toegang wilt hebben tot toekomstige updates.

Bieden jullie technische ondersteuning voor themes, plugins en WooCommerce-extensies?

Nee. Vanwege de aard van onze database bieden we geen ondersteuning of technische ondersteuning voor themes, plugins of WooCommerce-extensies. Als je technische assistentie nodig hebt voor deze hulpprogramma’s, raden we je aan een licentie te kopen bij de oorspronkelijke ontwikkelaar van de plugin of theme.

Waarom vragen deze plugins en/of themes mij om een licentiesleutel?

Je kunt deze verzoeken gewoon negeren. Je hoeft namelijk geen licentiesleutel in te voeren om een plugin of theme te kunnen gebruiken. Ontwikkelaars voegen deze toe, zodat de plugin of het thema automatisch kan worden bijgewerkt en zodat je je gaat registreren voor ondersteuning. Het item zelf zal prima werken zonder iets in in te voeren. We raden je aan jouw thema en plugins handmatig bij te werken, omdat updates op onze site beschikbaar worden gemaakt. Is er nog geen update beschikbaar op onze site, stuur ons een e-mail en wij zorgen ervoor dat je de nieuwste versie krijgt.

Hoe kan ik licentieherinneringen of user keys verbergen?

Overweeg de herinneringen voor activering van licenties te verbergen via een plugin, zoals ‘WP Hide Plugin Updates and Warnings’. Deze plugin is gratis en erg populair in de WordPress-community. Zorg ervoor dat je de officiële documentatie controleert voor meer informatie! Let op: updates zijn wel belangrijk voor de veiligheid en security van je website.

Kan ik een verzoek indienen voor een plugin of theme?

Ja, dat kan. Is een bepaalde plugin (nog) niet beschikbaar op onze website, stuur ons een bericht met jouw verzoek en dan zullen wij kijken of we de plugin kunnen leveren. De enige voorwaarde is dat de plugin GPL is. Indien dat niet het geval is, dan zullen we het ook niet aanbieden. Je krijgt altijd bericht terug.

Kan ik op elk moment annuleren?

Ja hoor. Je zit nergens aan vast. Je kunt je abonnement eenvoudig opzeggen door naar het ledengedeelte te gaan en de abonnementslink te bezoeken. Lukt het niet, laat het ons weten en wij zullen je abonnement voor je annuleren – no hard feelings.

Kan ik restitutie vragen?

Ja. Wij hanteren een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Hoe update ik mijn plugins en themes handmatig?

We raden je aan om een plugin zoals Easy Theme en Plugin Upgrades-plugin te installeren, je kunt deze gratis downloaden KLIK HIER https://wordpress.org/plugins/easy-theme-and-plugin-upgrades/

Om het te gebruiken, installeer en activeer je eerst de plugin. Eenmaal geactiveerd, kun je elk theme/plugin bijwerken door eenvoudigweg een zipbestand te uploaden. Let op: de gouden regel van het back-uppen is om eerst een ​​back-up van je site te maken voordat je jouw WordPress-website gaat upgraden of bijwerken.

Hoe upgrade ik een plugin?

Download het laatste zip-bestand voor je plugin.

Log in op je WordPress-site.

Ga naar Plugins> Add New.

Klik op de knop “Plugin uploaden” bovenaan de pagina.

Selecteer het zipbestand met de nieuwe plugin-versie om te installeren.

Klik op de knop “Nu installeren”.

Hoe upgrade ik een theme?

Download het nieuwste zipbestand voor je theme.

Log in op je WordPress-site.

Ga naar Uiterlijk> Thema’s.

Klik op de knop ‘Nieuw toevoegen’ boven aan de pagina.

Klik op de knop ‘Thema uploaden’ bovenaan de pagina.

Selecteer het zipbestand met de nieuwe versie van het thema om te installeren.

Klik op de knop “Nu installeren”.

Onbeantwoorde vragen? Neem contact met ons op

0

Your Cart